25 jaar Disc Devils Twente

25 jaar Disc Devils Twente Enschede

Verslag Lustrumfeest

Op 10 oktober 2015 was het precies 25 jaar geleden dat Disc Devils Twente werd opgericht. Uiteraard moest dit gevierd worden en dat is dan ook op toepasselijke wijze gedaan.

Op de velden van V.V. Zuid Eschmarke werd allereerst een klein toernooi afgelegd. Hierbij speelde jong en oud met en tegen elkaar. Voor de fanatiekeling die er daarna nog geen genoeg van had, was er de mogelijkheid om 7 tegen 7 op een groot veld te spelen. Tussen de wedstrijden door werd er gezellig gebabbeld en herinneringen opgehaald, waarbij een fotoboek en een stapel oude Delights natuurlijk niet ontbraken.

Toen eenmaal de zon begon te zakken, was het tijd voor een lekkere barbecue met een bokbiertje. Uiteindelijk was het om 22.00 uur dan tijd om na een zeer geslaagde dag weer afscheid van elkaar te nemen. Iedereen tot over 5 jaar en op naar het volgende lustrum!

Sjoerd Helfrich
Voorzitter DDT

Foto’s Lustrumfeest

0 / 0
PrevNext

Uitnodiging Lustrumfeest

Beste leden, oud-leden, donateurs, ereleden en andere genodigden,

Het programma is als volgt:

13.00 uur – Inloop
14.00 uur – Start Ultimate Frisbee Toernooi.
18.00 uur – Start barbecue

De kosten voor de dag bedragen € 10,00 (voor kinderen t/m 12 jaar is het € 5,00), dit is inclusief koffie + thee, barbecue en 5 consumpties naar keuze. Betaling contant op de dag zelf.

De lokatie is voetbalvereniging V.V. Zuid-Eschmarke aan de J.J. van Deinselaan 40 in Enschede.

Mocht je je nog niet aangemeld hebben, doe dit dan nog gauw! Ook als er vragen zijn dan hoor ik deze graag. En dan hoop ik iedereen op 10 oktober te zien.

Met vriendelijke groet,
Sjoerd Helfrich
Voorzitter DDT