City League

  1. Disc Devils Twente organiseert dit jaar een City League. City League is dé mogelijkheid om kennis te maken met Ultimate Frisbee en veel lol te hebben met (nieuwe) vrienden en/of familie.

Praktische informatie:
Wanneer: woensdag 22 en 29 Mei 2024.
Aanvang: elke woensdagavond om 19:00 uur.
Locatie: E.V. en A.C. De Tubanters 1897 Veld 1, Olympialaan 20, 7541 BK Enschede
Kosten: Gratis!

Je kunt de komende woensdagen nog steeds bij ons terecht!

Aanmeldingsformulier: Registration City League 2024

City League is voor iedereen, het is bedacht om mensen kennis te laten maken met Ultimate Frisbee en gedurende deze kennismaking veel plezier maken.
Heb je nog vragen, laat ons het weten per mail.

Lees hier of kijk hier voor een uitleg van Ultimate Frisbee.

Het is mogelijk om je aan te melden als team (minimaal 5 spelers), als individueel of als groepje. Iedereen kan dit doen. Je team kan bestaan uit je vrienden, collega’s, maar bijvoorbeeld ook uit familie of andere kennissen. Als individuele speler wordt je door de organisatie ingedeeld in een team met spelers die zich op dezelfde wijze hebben aangemeld zoals jij. Zo leer je niet alleen een nieuwe sport kennen, maar ook nieuwe mensen! Daarnaast zijn de wedstrijden voor iedereen op het juiste niveau, we delen mensen en teams hierop in.

Nu begrijpen we dat het nog niet helemaal duidelijk is, dus schetsen we een beeld hoe het er ongeveer aan toe gaat:
Elke avond begint met een openingspraatje. Hierna volgt een eventuele gezamenlijke warming-up en uitleg over Ultimate Frisbee. Na de warming-up leer je de basis frisbee worpen, je leert het spel kennen en je gaat een aantal wedstrijden spelen. Wedstrijden duren 20 minuten. Elk team speelt meerdere wedstrijden op een avond. Tussen de wedstrijden door is er tijd voor een praatje, gezelligheid of een andere activiteit zoals disc golf; dit is een andere spelvorm van frisbee. Even uitrusten mag natuurlijk ook altijd. Na de wedstrijden is er de mogelijkheid om een drankje te doen in de kantine, wat te eten of verder te kletsen met je (nieuwe) vrienden.

Kortom, City League is de perfecte activiteit voor jou om nieuwe mensen te leren kennen, het gezellig te hebben en ondertussen Ultimate Frisbee te leren kennen!
Twijfel je nog of je wel deel moet nemen? Neem contact met ons op! Dit kan via het contactformulier op de website.

Wat heb ik nodig om deel te nemen?
Je hebt voldoende aan sportschoenen, sportkleding en een waterfles.

Als je voetbalschoenen hebt, adviseren we je om deze mee te nemen.

We spelen namelijk op gras.
Dichte schoenen zijn wel verplicht.