Lidmaatschap

Lidmaatschap

Bij het lidmaatschap van Disc Devils Twente is inbegrepen dat je één keer per week (voor jeugd) of twee keer per week (voor studenten en volwassenen) kunt trainen. Dit vrijwel het hele jaar door! Bovendien ben je ingeschreven bij de Nederlandse Frisbee Bond (NFB), waardoor je kunt deelnemen aan competities. En maak je deel uit van onze ‘community’ met alle bijbehorende extra activiteiten.

Contributie 2024

Hieronder de contributies voor het standaard lidmaatschap gedurende één jaar, en de aanvullende kosten voor deelname aan competities organiseerd door de NFB.

Lidmaatschap en contributie 2018 Disc Devils Twente Enschede Ultimate Frisbee

Kosten voor deelname aan toernooien buiten de competities om, verschillen per toernooi.

Inschrijving

Al overtuigd? Wat leuk, klik dan hieronder voor de link naar ons inschrijfformulier (NL / EN):

Nederlandstalige Inschrijfformulier
Engelstalige Inschrijfformulier

Nog niet helemaal overtuigd? Kom eerst een paar keer vrijblijvend proeftrainen.

Veilig sporten

Veilig sporten heeft te maken met blessurepreventie natuurlijk, maar ook met sociale veiligheid. Wie te maken heeft met ongewenst gedrag van andere leden of de trainer tijdens het sporten, kan hierover contact opnemen met de vertrouwenscontactpersoon. Meer informatie, en de contactgegevens hiervoor vind je op deze webpagina van de NFB.

Uitschrijving

Wil je je juist uitschrijven? Heel jammer, maar ook dat kan natuurlijk. Gebruik dan dit uitschrijfformulier.
Let op: lidmaatschap loopt per half jaar. Er zijn dus maar twee uitschrijfmomenten per jaar. Zeg je je lidmaatschap op, dan voltooien wij je uitschrijving op het eerst volgende moment.