Onze club

Oprichting Disc Devils Twente

De Drienerlose Frisbee Vereniging Disc Devils Twente is in 1990 opgericht door studenten van de Universiteit Twente. De tak van frisbee die door de leden het meest beoefend wordt, is de unieke teamsport Ultimate Frisbee. Inmiddels is de vereniging uitgegroeid tot een bredere vereniging, met naast studenten ook veel andere jeugd- en volwassen leden.

Spelniveau

Het niveau van de spelers varieert van recreatief tot topniveau. Veel leden van de vereniging doen mee aan de Nederlandse frisbeecompetitie. Enkele spelers hebben zelfs deelgenomen aan EK’s en WK’s.

Speellocaties

We zijn gevestigd in Enschede, maar hebben momenteel geen eigen veld en kantine. De meeste trainingen vinden buiten plaats op een veld van Zuid Eschmarke. In de winter is de vrijdagtraining van de volwassenen in de Diekmanhal en trainen de jongste jeugdlenen in gymzaal Helmerhoek. Voor de actuele locaties, zie hier (jeugd) of hier (volwassen).

Gastheer toernooien: Devils’ Heaven en City League

Elk jaar organiseren wij het Open Indoortoernooi: Devils’ Heaven. Aan dit evenement doen topteams uit binnen- en buitenland mee. Daarnaast organiseren we al meerdere jaren de City Leage, ter promotie van onze sport. Dit is een beginnerstoernooi waaraan iedereen (dus juíst ook mensen die nog niet met de frisbeesport bekend zijn) kan deelnemen.

Iedereen is welkom

Iedereen is bij ons welkom. Wil je de sport uitproberen? Geef je dan HIER op voor een gratis training!

Informatie over Disc Devils Twente Enschede