Hoera, partijtjes zijn terug voor de U26!
17 maart 2021

Dankzij de nieuwe maatregelen die deze week zijn ingegaan, mogen de U26 weer als vanouds trainen. Dat betekent dat de jeugd en de jong volwassenen weer partijtjes kunnen spelen tijdens de trainingen. En die kans wordt met beide handen aangegrepen! Blij als ze zijn, besteden ze nu zowat de helft van de training hieraan.

Dit alles onder gunnende doch jaloers toeziende blikken van degenen die helaas te oud zijn. Volwassen spelers ouder dan 26 spelen nog in kleine afzonderlijke groepjes, en op afstand. Maar omdat de groepsgrootte ook hier verruimd is van twee naar vier spelers, konden ook deze ‘’oudjes’’ afgelopen training weer behoorlijke drills doen. Een welkome afwisseling, en goed verzorgd door trainer Sjoerd!

Inmiddels heeft de U17 sinds januari in Sarah een nieuwe trainer, die vanwege de avondklok hiervoor een deel van haar eigen training moet opgeven en dat met alle liefde doet. Voor de U11 is  trainer Ben nog steeds de rots in de branding. En hij krijgt wat te verduren, want van al dat thuiszitten, lijken de mini’s meer energie te hebben dan ooit.

Het mindere nieuws is dat ook de voorjaarscompetities waarschijnlijk geheel komen te vervallen. Dus moeten we onze hoop maar vestigen op september, en dan is Ultimate écht terug!