Verslag Jeugdcompetitie U17 Almere 21 mei 2017

Outdoor Jeugdcompetitie U17 Disc Devils Twente Almere 21 mei 2017Voor deze derde competitiedag waren wij weer ingedeeld in de derde divisie met als tegenstanders dezelfde teams als tijdens de eerste competitiedag in Veenendaal. Zou vandaag een kopie worden van de eerste competitiedag?

Deze keer was het weer in ieder geval beter. Een mooie zonnige dag, bij aanvang weinig wind en niet te warm qua temperatuur. Ideaal frisbeeweer dus. Voor het eerst tijdens deze outdoor jeugdcompetitie speelde ook iedereen uit het team mee.

Dit waren eigenlijk de enige verschillen want voor de rest verliep alles precies gelijk. Alle wedstrijden werden gewonnen en ook de verhouding in de uitslagen kwam ongeveer overeen. Het is dus duidelijk dat wij te goed zijn voor de derde divisie maar net te kort komen voor handhaving in de tweede divisie.

Op de laatste competitiedag in Meppel op 25 juni 2017 wordt de algehele eindklassering bepaald. We spelen dan om de plekken negen tot en met twaalf. Voor het winnen van de Spiritprijs maken wij wel een goede kans. Vanaf dag één staan wij daar bovenaan.

Uitslagen:
Disc Devils Twente U17 – Crunch U17 3 (8-6)
Disc Devils Twente U17 – UFO U17 (12-7)
Disc Devils Twente U17 – Aurora-Airborn U17 2 (7-4)

Lodi Meijer