Verslag Jeugdcompetitie U17 Utrecht 9 april 2017

Verslag Jeugdcompetitie U17 Utrecht 9 april 2017Op een zonovergoten en warme competitiedag in Utrecht moest het gebeuren. Zouden we ons kunnen handhaven in de tweede divisie? Hoe sterk zijn onze tegenstanders?

Disc Devils Twente U17 – Gronical Dizziness U17 (4-5)

In de eerste wedstrijd bleek hoe belangrijk het is om een schijf in de endzone te vangen. Vooral in de eerste helft hebben wij, wat later zou blijken, dure punten laten liggen. Een voorsprong zou meer dan terecht geweest zijn. Nu ging Gronical Dizziness met een 3-1 stand rusten. Na de pauze kwamen wij ijzersterk terug tot 3-3. Hierna ging het gelijk op. Uiteindelijk trok Gronical Dizziness met een 5-4 overwinning aan het langste eind.

Disc Devils Twente U17 – Airborn U17 (4-9)

Met het gevoel dat er meer in had gezeten begonnen wij aan de tweede wedstrijd tegen Airborn. Deze wedstrijd was een kopie van de eerste wedstrijd. Veel niet gevangen schijven in de endzone en het ontbreken van geduld bij het hebben van de frisbee zorgden voor onnodige fouten. Airborn strafte de fouten af en speelde de wedstrijd slim uit (9-4).

Disc Devils Twente U17 – BSN (5-14)

Bij het begin van de derde wedstrijd was duidelijk dat de warmte meer van onze conditie gevraagd had dan verwacht. Enigszins vermoeid stond het team aan de lijn. Op karakter werd gestreden tegen BSN dat aantrad in in hun sterkste opstelling. BSN had de andere wedstrijden dik gewonnen en dacht ook deze wedstrijd eenvoudig naar hun hand te zetten. We zijn niet weggespeeld, maar dat BSN een maatje te groot was, was wel duidelijk. We hebben dapper gestreden
en een aantal mooie punten gescoord.

Eigenlijk heeft iedereen weer fantastisch gespeeld! Op 21 mei 2017 beginnen wij weer in de derde divisie, maar met een spirit als die van ons moet dat helemaal goed komen!

Lodi Meijer