Jeugdcompetitie U17 Outdoor
maart tot mei 2018

Disc Devils Twente Ultimate Frisbee Enschede Jeugd U17

Utrecht | 25 maart 2018
Op 25 maart ging de outdoorcompetitie van start in Utrecht. Het is altijd weer afwachten hoe zo’n eerste dag gaat verlopen. De velden zijn buiten groter dan binnen en binnen heb je tijdens het spelen ook nog eens geen last van de weersomstandigheden. Voor de meeste teams is het dan dus altijd weer even omschakelen. Aangezien wij tijdens de herfst en winter buiten hadden getraind, zouden wij dit jaar goed voor de dag moeten komen. De uitslagen doen misschien anders vermoeden, maar we speelden zeker niet slecht en de uitslag van een aantal wedstrijden had ook maar zo in ons voordeel kunnen uitpakken. Een opkikker om het seizoen mee te beginnen.

Disc Devils Twente – Crunch Force 5-5
Disc Devils Twente – Crunch Energy 2-6
UFO | Aurora II – Disc Devils Twente 5-3
Gronical Dizziness – Disc Devils Twente 5-3

Enschede | 22 april 2018
Met de opgedane dosis zelfvertrouwen begonnen wij op 22 april aan de onze wedstrijden in Enschede. Op een snikhete zondag waren wij helaas nauwelijks vooruit te branden. We speelden niet geconcentreerd en maakten veel onnodige fouten. Iedereen speelde daarbij min of meer op halve kracht en naarmate de dag vorderde werd dat zelfs nog minder. Desondanks hebben wij toch nog een overwinning uit het vuur gesleept. Dat was een beloning voor het harde werken.

Disc Devils Twente – Gronical Dizziness 2-13
Disc Devils Twente – Crunch Speed 2-9
UFO | Aurora II – Disc Devils Twente 4-6
Crunch Energy – Disc Devils Twente 10-2

Veenendaal | 27 mei 2018
Na het misschien toch wel teleurstellende resultaat van de tweede dag waren we extra gemotiveerd om op de laatste dag in Veenendaal te laten zien waar we eigenlijk toe in staat zijn.
We hebben met z’n allen tot de laatste minuut gestreden voor elk punt en als team laten zien dat we steeds beter worden. En met drie overwinningen in vier wedstrijden waren wij natuurlijk super tevreden. Jammer dat de outdoorcompetitie is afgelopen, maar we hebben het beste voor het laatste bewaard!

Disc Devils Twente – Crunch Energy 7-5
Gronical Dizziness – Disc Devils Twente 10-4
Disc Devils Twente – UFO | Aurora II 9-2
Crunch Force – Disc Devils Twente 4-5