Eerste competitiedag
Indoor jeugd U17
3 november 2019

Zondag 3 november was het de eerste competitiedag van de Indoorcompetitie U17 van het jaar. Elk team moest vijf wedstrijden van 25 minuten spelen. Er waren nog geen divisies gemaakt, dus we moesten tegen hele goede teams en tegen teams van ons eigen niveau spelen. Dit vind ik persoonlijk erg leuk aangezien we heel veel konden leren van wedstrijden tegen goede teams, maar dat er ook wedstrijden waren die heel spannend waren en we kans hadden om te winnen.

Deze dag was het voor het eerst dat we met dit team hebben gespeeld. De spelers waren: Joris, Ronja, Nathan, Jeroen, Koen en Selena (ik). Op het begin was het erg wennen, maar in de derde wedstrijd begon het een stuk beter te gaan in ons samenspel en kon iedereen zijn draai goed vinden. We hebben geleerd wat we aan elkaar hebben en gebruiken ieder ons eigen kwaliteit in de wedstrijden.

We hebben wel alle wedstrijden verloren, maar we hebben tot het eind ons best gedaan en niet opgegeven. Dit kon je bij vier van de wedstrijden ook goed zien, omdat we bij die wedstrijden het laatste punt hadden gemaakt. We sloten de dag leuk af met een traktatie van Simone. Simone was erg trots op onze spirit en dat beloonde ze met een patatje voor iedereen.

Ik vond het een geslaagde dag en een goed begin van de Indoorcompetitie 2019/2020.

Selena Daidone