Jeugdcompetitie U17 Outdoor
maart tot mei 2019

Outdoor Jeugdcompetitie Ultimate Frisbee Disc Devils Twente

Dit jaar hebben wij drie van de vier speeldagen mee gedaan aan de outdoor jeugdcompetitie. Met de hulptroepen van CSI Kamen (Anna en Luisa) was het ons gelukt om een volwaardig team op de been te krijgen.

Groningen
De eerste dag was in Groningen op een koude en vooral erg winderige zondag. De overgang van indoor naar outdoor is altijd van invloed op het spelniveau. Dit in combinatie met de weersomstandigheden leverde soms rare situaties op. Schijven vlogen vaak alle kanten op. Desondanks wonnen we verdiend van Airborn, verloren we nipt van Gronical Dizziness en waren we kansloos tegen de beide teams van AUC.

17 maart 2019 Groningen
Disc Devils Twente – Airborn 6-4
Disc Devils Twente – AUC Energy 2-12
Disc Devils Twente – Gronical Dizziness 6-9
Disc Devils Twente – AUC Force 0-8

Outdoor Jeugdcompetitie Ultimate Frisbee Disc Devils Twente
Veenendaal
Veenendaal was de locatie van dag twee. Onder uitstekende weersomstandigheden en een mooi veld werden drie wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd tegen AUC Speed was een spannende strijd die in het voordeel van AUC uitpakte. Bij de andere twee wedstrijden waren de teams duidelijk beter en hadden wij niet veel in te brengen. We maakten ook nog eens veel onnodige fouten, die direct werden afgestraft.

7 april 2019 Veenendaal
Disc Devils Twente – AUC Speed 4-6
Disc Devils Twente – AurUFOra 2-11
Disc Devils Twente – Flying Tigers 3-10

Outdoor Jeugdcompetitie Ultimate Frisbee Disc Devils Twente

Assen
Op onze laatste dag in Assen verliep alles eigenlijk nagenoeg perfect. Weinig onnodige fouten en goed samenspel resulteerden in drie mooie overwinningen, waar weinig op af te dingen was. Het geluk was in de wedstrijd tegen AUC ook nog eens aan onze zijde. Een betere manier om de outdoor jeugdcompetitie af te sluiten was er niet.

12 mei 2019 Assen
Disc Devils Twente – AUC Power 5-4
Disc Devils Twente – Almere Spinners 7-2
Disc Devils Twente – UFO 9-3