De trainingen zijn weer van start!
28 mei 2020

Het coronavirus heeft alle frisbee-activiteiten zeker anderhalve maand stilgelegd. Maar halverwege deze maand mochten de jongste jeugdleden (U11, 8 t/m 11 jaar) de schijven weer uit de kast halen. Of althans, het gaat nu net allemaal wat anders.. maar hoe dan ook, we mogen weer!

En een week later zijn ook de trainingen voor de oudere jeugd (U17, 12 t/m 17 jaar) en voor de volwassenen weer van start gegaan. Met onder meer de 1,5-meter-afstandregel, en een verdeling in groepjes van hooguit vier personen.

Een beetje wennen is dat wel, en wedstrijdjes zitten er voorlopig niet in. Maar gelukkig is trainer Job creatief genoeg om ook met deze regels nog een heel scala aan oefeningen voor de dag halen! En tja, voor Job zelf blijkt het vooral een goede stembandtraining, nu met die grote afstanden 😉

Ondertussen is merkbaar dat bij menigeen de conditie de afgelopen weken behoorlijk is ingekakt, dus eenvoudige renoefeningen zijn al een uitdaging op zich..

Tijd om er met hernieuwde kracht tegenaan te gaan! Hiervoor allereerst een bedankje aan onze voorzitter Simone, voor het snelle schakelen en het in elkaar draaien van de protocollen. Verder natuurlijk veel dank aan onze trainers Job, Lodi en Ben!

Als je als niet-lid een keer wilt meetrainen, ben je ook in deze tijd welkom. Het is nu wel extra belangrijk je van te voren (via het contactformulier van de website) aan te melden, zodat we van je komst weten en je de protocollen kunnen toelichten.

Voorlopige trainingslocaties en tijden:
U11
Locatie: kunstgrasveld sportclub Enschede
(Weggelhorstweg 30, 7541 WJ Enschede)
Tijd: dinsdag van 18.15 tot 19.15

U17 + volwassenen
Locatie: Sportpark Diekman, veld naast Ballorig
(J J Van Deinselaan 30, 7541 PE Enschede)
Tijden: dinsdag van 19.30 tot 21.00
vrijdag van 18.00 tot 19.00