Meer dan geslaagde Paasviering op 1 april 2017

Ultimate Frisbee Disc Devils Twente Paasviering op 1 april 2017Jaaa, het voorjaar hangt in de lucht en het was weer tijd voor de jaarlijkse DDT-paasviering! Zaterdag 1 april – en dat was geen grap – verzamelden we om drie uur bij het huis van Betty en Sjoerd, waar heerlijke versnaperingen, zoals een door Betty gebakken courgettecake en door Sjoerd gemaakte macarons en cupcakes op ons stonden te wachten. Daarna fietsten we met zijn allen naar het G.J. van Heekpark en legde Ruud aan de groep uit wat de bedoeling van de te spelen spellen was. We werden in drie groepen verdeeld. Twee groepen gingen discgolfen en de derde groep speelde het kubb spel.

Disc golf en kubb spel in het G.J. van Heekpark

Voor veel leden was dit de eerste kennismaking met disc golf, en het bleek nog niet zo eenvoudig om het doel in een aanvaardbaar aantal beurten te raken. Gelukkig bleven de discs wel op het droge en hoefde niemand de sloot in om zijn of haar disc op te halen! Bij het kubb spel liepen de gemoederen hoog op, want het is een spel waar je erg fanatiek van wordt. Na afloop waren er chocolade paaseitjes (die hoefden we niet eens te zoeken) en andere lekkernijen met een glaasje fris.

Heerlijke pannenkoeken

Na een gezellige middag fietste de hele groep naar Glanerbrug. In het huis van Stephanie en Benoit gingen Sjoerd en Benoit pannenkoeken bakken. Dat was erg lekker en bovendien super gezellig!
Zowel de jeugd als de volwassen leden hebben zich uitstekend vermaakt, dus we kijken terug op een geslaagde Paasviering! Via deze weg willen we Ruud en Johanna bedanken voor de organisatie en Sjoerd, Betty, Stephanie en Benoit voor hun gastvrijheid!

Ultimate Frisbee Disc Devils Twente Paasviering 2017
Disc golf
Ultimate Frisbee Disc Devils Twente Paasviering 2017
Kubb spel

 

Lodi Meijer