Tweede competitiedag
Indoor Jeugd U17

1 december 2019

Zondag 1 december was de tweede indoor competitie dag van het jaar voor de U17. We speelden de wedstrijden in Leusden. Twan en Joris konden door een blessure niet mee spelen, maar gelukkig wilde Anna invallen. Hier waren we erg blij mee! We speelden dus met zes spelers, waardoor we maar één wissel hadden.

De teams waren ingedeeld in divisies dus we speelden tegen teams van ongeveer ons niveau. Dit zorgde ervoor dat we erg spannende wedstrijden speelden. De eerste wedstrijd moesten we tegen Almere Spinners. We hadden even tijd nodig om in te komen, en verloren hierdoor punten. De tweede wedstrijd ging al beter. De tegenstanders, BlueDizziness, bleken echter toch te sterk. Doordat we met weinig spelers speelden waren we in de laatste wedstrijd, tegen Aurora, vermoeid, en dat was vooral zichtbaar in onze verdediging. Helaas verloren we ook deze wedstrijd.

Wij hebben weer met veel plezier gespeeld, en bleven ondanks de verloren wedstrijden positief. We gaan oefenen op onze verdediging en hopen de volgende keer een wedstrijd te winnen!

Nathan