Verslag Valley Frisbee Games Veenendaal 24 september 2017

Valley Frisbee Games 2017 Ultimate Frisbee Disc Devils Twente EnschedeAan het eind van het outdoorseizoen vindt traditioneel jaarlijks in september het jeugdtoernooi “Valley Frisbee Games” in Veenendaal plaats. Het is een jeugdtoernooi dat georganiseerd wordt door de Ultimate Frisbee Vereniging Veenendaal Tijgers. Op veertien velden wordt in diverse divisies gespeeld. Ons U17 jeugdteam was natuurlijk ook dit jaar weer van de partij.

Ons team was ingedeeld in een sterke poule met Airborn, Crunch en UFO. Dit bleek ook uit de uitslagen van deze wedstrijden. We hadden daar niets in de melk te brokkelen. De fouten die wij maakten werden afgestraft door onze tegenstanders. Mede hierdoor hadden we ook moeite om echt in ons spel te komen.

In de kruisfinales waren de tegenstanders van een meer gelijkwaardig niveau wat ons spel duidelijk ten goede kwam. De organisatie in het veld werd steeds beter. Dit resulteerde in twee mooie overwinningen en een uiteindelijk dertiende plaats in de eindklassering.

Al met al een mooie afsluiting van het outdoorseizoen. We gaan ons nu richten op het indoorseizoen dat in november van start gaat.

Uitslagen:
Disc Devils Twente – Airborn 1 (2-11)
Crunch Emma – Disc Devils Twente (8-3)
UFO 1 – Disc Devils Twente (9-1)
Disc Devils Twente – Gronical Dizziness (3-5)
Airborn 2 – Disc Devils Twente (1-4)
Disc Devils Twente – Crunch Mixed (5-3)

Lodi Meijer